Home  |  Contact  |  Site Map
zoeken:  
Zoeken naar: 
Producten
Webwinkels

Open een webwinkel
Het openen van een webwinkel hoeft niet moeilijk te zijn
Via Winkelplein.nl kunt u nu voor slechts éénmalig EUR 7,50 (incl. BTW) een webwinkel openen en plaatsen op internet. De hosting krijgt u er GRATIS voor onbeperkte duur bij! En dat gaat heel gemakkelijk, zonder dat u voorkennis nodig heeft. U krijgt de beschikking over een zeer gebruiksvriendelijk on-line beheerprogramma die u in uw eigen internet browser kunt openen. Iedereen kan het!
Krijg snel nieuwe klanten
Zou u een 'echte' winkel liever in een druk bezochte stad plaatsen of in een afgelegen gebied? Voor een digitale webwinkel is dat niet anders.
Eén van de krachten van Winkelplein.nl is dat deze ervoor zorgt dat mensen samenkomen en kunnen gaan 'shoppen'. Uw webwinkel en al haar producten worden automatisch geïndexeerd door de Winkelpein.nl productzoeker, zodat onze bezoekers u snel kunnen vinden!
Behoud een eigen identiteit
U krijgt uw eigen webwinkel met een eigen uiterlijk. En dat uiterlijk bepaald u helemaal zelf, vrijwel alles is aan te passen. Uiteraard krijgt uw webwinkel ook een eigen adres, bijvoorbeeld in de vorm van www.uwnaam.nl. Het is daarmee een volledig zelfstandige webwinkel die uw bezoekers zonder omwegen kunnen bezoeken.
Uw webwinkel in veilige handen
Servers die een storing krijgen waardoor u geen omzet kunt draaien, het gebeurd vaker dan u denkt!
Wij gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit. Uw webwinkel wordt op een redundant platform gezet (!). Mocht er componenten uitvallen, dan nemen anderen het automatisch over. Uw verkoop moet immers altijd doorgaan.
Ook weer een unieke en krachtige eigenschap van Winkelplein.nl!

Open webwinkel