Home
 
 

 

 


Colloïdaal zilver vloeistof en zalf wordt ingezet als alternatief antibioticum voor het chemische antibioticum van o.a. de reguliere diergeneeskunde.

Speciaal bij de bestrijding van Virussen, Bacteriën, Schimmels, Parasieten en Prionen is het zeer effectief gebleken.

Begin 1900 is door de reguliere wetenschap bewezen dat zilver een sterk antibioticum bleek is. Door menig arts werd colloïdaal zilver aangewend tegen bacteriële infecties. Destijds was colloïdaal zilver te duur om te patenteren en tegelijkertijd ontwikkelde de reguliere geneeskunde (farmaceutische industrie) haar eigen antibiotica, waardoor het klinische gebruik van zilver minder onder de aandacht kwam.

Tegenwoordig is geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van de reguliere antibiotica. Bovendien blijkt dat de meeste reguliere antibiotica ook de nuttige darmbacteriën vernietigen. Hoewel ColZil vele schadelijke bacteriën opruimt, blijft: de darmflora intact. In de praktijk gebleken, dat de nuttige bacteriën niet door het zilver worden opgeruimd en de schadelijke echter wel.

Omdat de EU regels omtrent meldingen m.b.t. voedingssupplementen strakker zijn is het de bedoeling dat u deze gehele website leest als bedoeld voor dieren.

Als zu zich nog wilt verdiepen hoe vervelend de nieuwe regelgeving kan gaan worden kunt u zich laten informeren over de Codex Alimentarius. Deze Codex is de bron van alle huidige en toekomstige  regelgeving m.b.t. voedsel en gaat u ziek maken !

Straks mag er niets meer !

http://www4nl.dr-rath-foundation.org/extras/codex/codex-whatisit.html

MAAR, u bent creatief genoeg om zich elder te informeren over de werking van Colloidaal Zilver voor de mens. Doe dat vooral en kom dan terug....

Xtreme Colloidaal Zilver (ALLEEN bij ColZil)

Colloïdaal Zilver voor dieren

Colloidaal Zilver voor huisdier en veeteelt
Dieren zijn vaak met succes behandeld met colloïdaal zilver voor infecties, parasieten, schurft en andere huidaandoeningen.


Twee maal daags afhankelijk van de conditie 6 tot 8 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel of drinkwater.

Ook dierenartsen gebruiken Colloïdaal Zilver als een effectief middel. Het wordt ingezet bij veel ziektebeelden (o.a. het Canine Parvovirus), als effectief ontwormingsmiddel en als preventief middel tegen teken en vlooien. Diverse veehouders experimenteerden reeds met succes met Colloïdaal Zilver bij paarden en koeien.

Toepassingen bij Dieren.

Voor honden en katten

Ter behandeling:


Inwendig: twee tot driemaal daags 6 tot 8 druppels per 10 kg. lichaamsgewicht.
Rechtstreeks in de bek, door het voedsel of door het drinkwater (gebruik geen metalen bakken)


Uitwendig: gebruik een oplossing met een verhouding van 5 druppels op 1 eetlepel water. Dep hiermee de huid met een wattenstaafje of schijfje drie tot zes keer per dag.

 

Preventief gebruik:
Inwendig: 1 maal per dag 6 tot 8 druppels per 10 kg. lichaamsgewicht.
Uitwendig: 2 maal per dag deppen met een verhouding van 5 druppels op 1 eetlepel water. 

Van essentieel belang is om de toepassing van zilverwater minimaal 20 dagen vol te houden. Dit om te voorkomen dat de laatste overblijvende vijandige micro-organismen opnieuw opstaan en zich in versneld tempo opnieuw meester maken van het achtergelaten terrein.

 

Colloïdaal Zilver  voor Vissen

Het is bekend dat vissen die met de dag zwakker werden en waarbij hun schubben waren geinfecteerd met een soort witte slijmachtige schimmel zijn behandeld met Colloidaal Zilver.

Met een speciale samenstelling voor de behandeling van alle soorten vissen, amfibieen e.d. zijn de vissen na enkele dagen geheel opgeknapt. De witte schimmel was helemaal verdwenen  en de vissen zwommen weer vrolijk rond in plaats van op één plek te blijven zonder veel beweging.

Colloidaal Zilver reinigt het water van alle bacterien, virussen, allergenen en pathogenen, schimmels en prionen. Het is werkelijk ongelooflijk om de werking van dit product in  korte tijd te zien. 

 

Colloïdaal Zilver voor duiven en andere vogels
Bij ziekteproblemen in het algemeen, bacteriële belasting enz. kunt u een volwassen duif 1 à 2 druppen in de snavel geven. Bij jonge duiven 1 druppel. Mocht u weinig tot geen resultaat hebben kunt u de dosis licht verhogen. Bij oogproblemen 1 drup in het oog. In het drinkwater per liter 5 à 6 druppels standaard doen. Dit blijven doen om belastingen en infecties te voorkomen.

Is de hele populatie overbelast, dan kunt u als aanzet een halve eetlepel colloïdaal zilver per liter water inzetten. Als u na enige dagen verandering bespeurt dit blijven volhouden tot de problemen zijn opgelost. Dan langzaam naar standaard onderhoudsniveau gaan...

Door de constante belasting en invloeden is het van belang dat u de onderhoudsdosis 'voor uw dier'  blijft gebruiken om herbesmetting te voorkomen.

Er kan geen resistentie optreden voor colloïdaal zilver zoals bij antibiotica, het blijft dus werkzaam in drink- en badwater voor 'huisdieren en vogels'

 

Meer opbrengst voor Commerciele kweekers door Colloïdaal Zilver!
Een product met vele verassende eigenschappen !

Planten met virussen, bacteriën en schimmels kan men besproeien met een oplossing van water en colloïdaal zilver of over de aarde gieten. Meng één eetlepel colloïdaal zilver toe aan 250 ml water.

 

Toepassing bij Planten

 

Colloïdaal Zilver bij planten:

In bloemenvazen, bloemen zouden langer houdbaar zijn, geef je snijbloemen een langer vaasleven.

Op potaarde en bij hydrocultuur

Besproei bladeren en aarde rond de wortel bij meeldauw en plantenschimmels

Aangieten via de potkluit houdt die vrij van ongewenste schimmels, mogelijk is Colloidaal Zilver daardoor een uitstekende groeistimulator.

Tegen rot, schimmels en heel wat plantenaandoeningen

 

Langer plezier van snijbloemen.

Een scheut Colloidaal Zilver bij de snijbloemen verlengt de houdbaarheid aanzienlijk.
Bacteriën die zich anders via het snijvlak in de stengel begeven krijgen geen kans.
Doe er bij elke gietbeurt wat bij, dat voorkomt rotting en vroegtijdig slap hangen.


 

Planten zijn erg blij indien je ze besproeit

Tegen rot, schimmels en heel wat plantenaandoeningen.
Aangieten via de potkluit houdt die vrij van ongewenste schimmels.

Rozen, orchideen, zeldzame kweekstukken ....
Prima oplossing om fles-stekken te helpen goed te wortelen.

 

GEBRUIKERS-ERVARINGEN

 

Ik heb zilverwater gebruikt bij mijn nu 2jarige 'merrie' die had een wond met wildvleesvorming 3 keer per dag met een watje wat opgebracht en er is niets meer van te zien.Gebruik het ook voor mijzelf als ik een wondje heb en het geneest gewoon sneller, of mag ik dat niet zeggen ?

 ----------------------------------

….., mijn paard stond vorig jaar met een virus en megadikke benen. Hij had dit al eerder gehad en het duurde dan (zonder antibiotica) steeds 12 dagen voordat het weg was. Met CD was het na 2 dagen aan het wegtrekken, geen koorts meer en na 3 dagen weer aan het rijden. Ook bij wondjes etc. werkt het super.

------------------------------------

Ik heb het een keer als 'water' gehad voor mijn shet. Fungeerde als antibioticum.
En ik gebruik het in de vorm van (wond)zalf (citaat: schrijver heeft geen link met ColZil)

------------------------------------

 

Doe het "water" nu door haar voer. Ze heeft rare vlekken in haar vacht, waarschijnlijk ringworm, maar na 4x imaverol werd het alleen maar erger. Heb haar nu 1x met betadine gewassen en doe nu dit door haar voer. Ze ziet er al een stuk beter uit.

------------------------------------

Ik gebruik regelmatig Colloidaal Zilver van ColZil. Sowieso krijgt mijn paard twee keer per jaar een kuur van water met colloidaal zilver tegen parasieten etc. Verder heeft mijn paard ook een zwaar ongeluk gehad, waarbij hij tot op het bot zijn hele been kapot had, en met colloidaal zilver is het helemaal genezen zonder wild vlees, zelfs tot verbazing van de dierenarts.
Ik vind het iig superspul!

 

Laatste update 29-10-2012

 

 





Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen




Colloidaal Zilver Creme potje 25ml

Superproduct voor huidaandoeningen en ontstekingen.
€ 8,95

CZ Druppelfles

€ 9,95

CZ Fles 300 ml

Meer voorraad nodig voor Paarden en/of grote huisdieren ?
€ 18,95

Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 11/19/2019 2:46:38 PM