HOLLAND HALLMARK INTERNATIONAL For Professional and Home Use.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

               Het doel van deze kleine site             

                    Wij  geven u een rondleiding
langs onze unieke serie Holland Hallmark produkten

                 U heeft toegang tot informatie en tips
             voor het eenvoudig, zelf, thuis verzilveren

               En wij verklappen u de best bewaarde
         geheimen van het onderhoud en veredelen
                       van edel en half edel metalen


                                VEEL PLEZIER !!

Voor uitgebreidere informatie bezoek of mail ons

                                                

             Resultaten bereikt met Holland Hallmark produkten
       Van links naar rechts: vuil koper, gepoets koper en koper verzilverd.


Deze site is bedoelt om informatie te geven 
aan consumenten, detaillisten, professionele gebruikers enz.

Onze produkten:

Silver Plater: De zilverpoets met puur zilver in de fles, waardoor je een kaal, afgepoetst verzilverd voorwerp weer een nieuwe zilverlaag geeft en het zo dus zelf, thuis verzilvert. ook te gebruiken voor vol zilveren voorwerpen die een opknapbeurt nodig hebben.

Silver Enhancer: Eveneens een zilverpoets met puur zilver in de fles, maar niet genoeg om te verzilveren. Wel om zilveren en verzilverde voorwerpen zo te onderhouden dat er niet (zoals bij normale zilverpoets) steeds zilver wordt afgepoetst. Dus ieder keer als je Silver Enhancer gebruikt wordt er een klein beetje zilver terug toegevoegd aan het voorwerp wat je poetst.

Silver Care Set: Dit is een ultieme geschenkverpakking voor onze twee meest gebruikte produkten in het assortiment. De Silver Care Set bevat  150ml Silver Plater en 2 x 150ml Silver Enhancer, 2 natuurharen borsteltjes, twee opwrijfdoeken 2 sponsjes om aan te brengen, plastic handschoenen en natuurlijk uitegebreide gebruiksaanwijzingen in Nl, Fr. Dts en Engels.

Copper/Brass Polish Extra Strong: Een super geconcentreerde koper/messing poets. Hiermee kun je snel en makkelijk koperen en messing voorwerpen schoonmaken, zelfs als ze echt zwaar verontreinigt zijn. Je hoeft niet hard te wrijven. Fantastisch snel en eenvoudig.

Cleaning Plate: Een metalen plaatje wat je in het warm water legt met per liter water een lepel huishoud soda. Dan leg je de schoon te meken voorwerpen op het plaatje en laat ze schoontrekken. Heel makkelijk bijvoorbeeld voor bestek en miniaturen of geornamenteerde voorwerpen. Je kunt bestek bv in een pyramide op het plaatje leggen, zodat er een ketting reactie plaatsvindt. Het plaatje gaat jaren mee, het wordt ieder keer als je het gebruikt een klein beetje dunner, totdat het flinterdun is en dan is het aan vervanging toe.

Jewelry Solution: Een vloeistof waarmee gouden en vergulde voorwerpen zoals sierraden schoongemaakt kunne worden door onderdompeling. Een beetje in een glas en de ketting erin, even in laten trekken, afspoelen en de ketting glanst als nooit tevoor.

 

Klik op het produkt hierboven in de produktenlijst voor meer informatie en om te bestellen.

Voor onze markt, welke continue in beweging is, zijn wij altijd geinteresseerd in het leggen van nieuwe kontakten met Detaillisten, Horeca, Professionele Restaurateurs,  Demonstratie Teams enz.        E-mail: info@hollandhallmark.com

Voor interessante mogelijkheden buiten Nederland vragen wij u ons te kontakteren via e-mail.   opportunity@hollandhallmark.com  
Bel ons op 06 462 949 82

HOLLAND HALLMARK INTERNATIONAL

Postbus 444,
4900 AK Oosterhout,

Nederland
info@hollandhallmark.com

www.hollandhallmark.comWinkelwagen


Wijzigen | Bestellen 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 4/7/2020 3:30:21 AM