Terschelling

 

                                                     Tel.: 0630-618 647        

Carnibest, het beste verse diervoeder op Terschelling ! 

 

Huisdierenbezitters raken steeds meer overtuigd van het feit dat er een relatie bestaat tussen voeding en gezondheid. Voor carnivoren, de verzamelnaam voor vlees-/ en prooieters, geldt dat zij dagelijks verse voeding nodig hebben. Gekookt, gebakken of anderszins verhitte voeding past niet bij de dagelijkse voedingsbehoefte van deze groep dieren.
Het lichaam van het dier functioneert optimaal als het "levend voedsel" krijgt. Onder levend voedsel voor carnivoren verstaan we vers spiervlees, rauwe botten, vers orgaanvlees en verse groenten.
Indien het lichaam continu 'dood voedsel' krijgt zal het hier op den duur last van krijgen. Dit kan zich onder andere uiten in verminderde weerstand en tal van (chronische) aandoeningen. Uitgebalanceerde verse voeding voor carnivoren zorgt ervoor dat het lichaam goed gevoed wordt en beschikt over veel energie. 'Dood voedsel vergt van het lichaam energie voor de vertering. Omdat het voedsel niet aansluit bij de natuurlijke behoefte van carnivoren levert het inwendige stress op aan de spijsverteringsorganen die hierdoor minder goed hun werk zullen gaan doen op termijn. Uiteindelijk resulteert dit in o.a maag-/darmklachten, huidproblemen, suikerziekte, verminderde weerstand etc.

Opvallend is dat dieren die dagelijks Carnibest eten zich stukken vitaler voelen, een glanzende en volle vacht krijgen, heel weinig ontlasting produceren en intens genieten van hun voorgeschotelde portie voer.

(Afhaalpunt: Noord Midslandweg 12 te Midsland-Terschelling)

Tevens verhuren wij hondenbenches, zie www.benchverhuur.nl

 

 

   Voeg toe aan favorieten

Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen
Puppy 1000 gr.

€ 5,50

Zalmsnacks

Het natuurlijke en gezonde beloningskoekje
€ 4,70
Runderoren
zakje van 100 gram
€ 7,70

 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 9/19/2019 2:35:59 PM