Miss Salsa Store

 

Untitled Document

welkom in de webshop van Miss Salsa.nl.

In deze webshop vindt je allerlei leuke danskleding en dansschoenen voor hem en haar. Op onze  website vindt je meer dan 200 producten op het gebied van latindance, yoga en buikdansen. Niet alleen kan je onze producten gebruiken voor bv latindance maar ze zijn ook heel goed geschikt voor ballroomdansen, tango en fitness in het algemeen .

De verzending van de door u bestelde producten worden binnen drie werkdagen geleverd. Bestelt u een product van Oobashoos, SalsaTribe of SuziQ dan duurt de levering ± 2 weken

Wij zijn een officiële leverancier van onder meer Capezio, Frontline Dancewear(US), SuziQ UK, Mambino(kinderkleding tot 24 maanden)Oobashoos & Salsatribe (UK)

Onze gehele collectie kunt u vinden op http://www.miss-salsa.nl.

Naast onze shop hebben wij ook een party agenda op het gebied van Latin & Brazilian Dance.

Wij wensen u heel veel plezier bij het bekijken van onze webshop en hopen u snel terug te zien als klant van Miss Salsa.nl want... This is where YOU shine!  Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen
FootUndeez

Dansen op blote voeten hoeft niet pijnlijk meer te zijn, met deze footundeez kunt u het gevoel houden van op de grond dansen met bescherming van de bal van uw voet!

€ 14,50

 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 5/21/2019 3:06:50 PM