Winkelwagen

Wijzigen | Bestellen

Welkom op mijn eigen cosmetica winkel ik ben een consulente van avon en hierbij wil ik mensen uitnodigen om brochures tebekijken  deze producten van avon zijn voordelig en diervriendelijk en voor ieder huidtype.Voor zowel hem of haar en zelfs sieraden staat in de brochure ,ook voor de kids is er wel wat wils zoals badschuim,of misschien een leuk schoentje om je mobiel in te zetten,of misschien leuke kaarsen set of een leuk tasje ,wij hebben ook speldjes voor borstkanker met de opbrengst daarvan gaat naar een instelling die voor borstkanker inzet,voor meer info zie mijn gegevens verder op de site.

 Hiep hiep hoera AVON bestaat 120 jaar daarom heb ik nieuwe producten op mijn site staan met een aantrekkelijke aanbod,kijken dus allemaal.

op maandag avond hou ik een thuis party waar u kennis kunt maken met de cosmetica van avon en zelfs uitproberen datum 14-08-2006 van 7 tot 9 uur als u wilt komen wilt u mij dan bellen of een mailtje sturen telfoonnr: 0641978509 graag tot dan.

 er zijn brochures aanwezig ,mocht u na het inzien van de brochures geintreseerd zijn dan kunt u gelijk een bestel formulier invullen.heb ik de nieuwe brochure nr 17 zelfs voor de kids .

Als u wat heeft besteld een avon product dan krijgt u een nieuwebrochure erbij die om de 2 a 3 weken uit komt ,boven de 50 euro betaald u geen verzendkosten.

Mocht u na dit geintreseerd zijn of wilt u een brochure, dan hoor ik het graag via mail mariskavdberg126@hotmail.com of per telefoon , natuurlijk kunt u ook gewoon op andere dagen contact opnemen.

 

hartelijk dank en graag tot ziens gr mariska

 mariska240 eigenwinkel is een webwinkel van parfum,lingerie,en andere producten webwinkel. sterrenkroos 5, 3824wl amersfoort. Tel.: .
Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 3/23/2019 10:25:30 AM