DVD Taptoe Delft

 

Helaas, de DVD van
Taptoe Delft 2008
is niet meer te bestellen.

In 2010 komt er weer een nieuwe DVD
 

Middels de verkoop van de DVD hebben we de deelnemende korpsen financieel kunnen steunen. De meeste korpsen hadden er voor gekozen hun opbrengst te doneren aan K&G vanwege de daar ontstane financiële problemen in 2008. Dankzij de actie zijn honderden euro's richting K&G gegaan.

 

 

Disclaimer:
Deze dvd wordt in beperkte oplage gemaakt en is voornamelijk bestemd voor deelnemers en bezoekers van de Taptoe Delft 2008 als leuke herinnering aan de mooiste en grootste buiten Taptoe van Nederland. Dit is een initiatief van Jeroen de Jong.
Deze webwinkel wordt beheerd door de Jong-Digitainment. De webwinkel is speciaal gemaakt voor uitsluitend de verkoop van deze DVD en zal na enige tijd weer offline gaan.  De verkoop via deze webwinkel is volledig betrouwbaar en veilig te gebruiken. De productie is in eigen beheer gemaakt en heeft verder geen grootschalige commerciële doeleinden. Alle rechten voorbehouden. Behoudens toestemming van de rechthebbenden en/of voor zover bij wet toegelaten op de op deze beelddrager vastgelegde werken, films, uitvoeringen en fonogrammen is kopiëren, uitlenen en openbare vertoning verboden.

 Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 5/19/2019 7:30:18 PM