Home
 
 

  

Wat is permanente make-up ?

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend en wordt de juiste kleur gekozen. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren. U kunt permanente make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.

Voor wie is permanente make-up?

Voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, voor mensen die een bril of contactlenzen dragen, voor mensen met tijdgebrek, voor mensen die geen vaste hand hebben om te maquilleren. Kortom permanente make-up is geschikt voor iedereen.

Wenkbrauwen:

dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden. Heeft u vroeger te veel geëpileerd of zijn uw haartjes te licht, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliners:

oogleden laten de ogen spreken. Er wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te kleine of te grote ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Lipliner, lipschaduw of full lips:

doet uw mond mooier uitkomen. Ook ideaal voor mensen die een correctie nodig hebben bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten ?

Uw permanente make-up zal in de loop der jaren vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV- licht. Ook de nazorg door de klant zelf en het huidtype spelen een rol bij de houdbaarheid van de pigmenten. Over het algemeen blijft permanente make-up drie tot vijf jaar zitten.

Hoe weet ik dat ik in goede handen ben? Er wordt gewerkt met de meest moderne, hygienische en veilige apparatuur; uw specialiste is Nouveau Contour gecertificeerd. Mailt u mij voor een AFSPRAAK.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten en heeft u een eigen schoonheidssalon/kapperssalon/nagelsalon: Dan kunt u van mijn diensten gebruik maken op provisiebasis. Wanneer u geinteresseerd bent kunt u via mail contact met mij opnemen.

P.S.: Wilt u iemand verrassen? IETS APARTS EN EXCLUSIEFS CADEAU doen? Dan kunt u bij mij terecht voor CADEAUbonnen. MAILT u mij voor een afspraak! (via Contact hierboven).

   

RankStat.comseo services
 

Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen
Spaaraktievan € 0,00 voor:
€ 10,00Combi-behandeling: wenkbrauwen, eyeliner, lipliner

Aktie-aanbieding

van € 760,00 voor:
€ 695,00Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 7/17/2019 12:17:55 PM