Winkelwagen

Wijzigen | Bestellen

Welkom op de site van Hummelties!!

Mijn naam is Stefanie en ik ben uit pure enthousiasme met Hummelties begonnen. In november 2010 ben ik voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter. In mei 2012 ben ik weer moeder geworden, deze keer van een jongen. Ik ervaarde dus ook zelf hoe leuk het is om bijvoorbeeld tien - dagenpakketten en luiertaarten te ontvangen.
Voor Hummelties heb ik mij toegespitst op vier soorten producten. Namelijk de tien - dagenpakketten, de luiertaarten, de geboortedozen en de fotoborden. Mogelijk wordt dit in de toekomst nog uitgebreid.


Luiertaarten 
De luiertaarten van Hummelties zijn geschikt voor jongens, meisjes en voor het nog onbekende geslacht. Op de website staan enkele luiertaarten. Deze zijn te koop, maar u kunt ook uw persoonlijke wensen aan mij doorgeven, zodat u de taart krijgt die u wilt.
Elke luiertaart wordt ingepakt in cellofaan (transparant cadeaupapier).

Tien - dagenpakketten
De tien - dagenpakketten zijn op dit moment niet zichtbaar. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen.

Geboortedozen
De geboortedozen bevatten alles om je huis te versieren en om de eerste kraamvisite van de traditionele beschuit met muisjes te voorzien. Gemak dient de mens!

Fotoborden
De fotoborden (ook wel memoborden genoemd) zijn bekleed met stof of behang. Waar de linten elkaar kruisen, zit een soort van punaise, waardoor foto's / kaartjes / memo's gemakkelijk achter de linten blijven zitten. De borden zijn er in verschillende maten en met verschillende motieven. Staat uw ideale fotobord er niet tussen, mail of bel mij dan. Ik kan in principe elk gewenste fotobord maken.Hummelties is een webwinkel van Stefanie. De Kogge 36, 7908 EA Hoogeveen. Tel.: 0619602377.
Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 5/21/2019 3:25:41 PM