Groencentrum

 

Uw online tuincentrum

Vanuit de stijgende behoefte naar een hoogwaardig produkt en daarnaast een goed advies heeft groen- en Expertiseburo 'Green Solutions' deze service op gezet. Uiteraard is er een volledig produkten- en diensten pakket. Hier vind u onze etalage.

Want........ 'Green Solutions' pretendeerd niet de goedkoopste te zijn, echter wel de beste kwaliteit, vandaar onze keus tot enkel voorbeelden. Wij vinden dat niet het produkt is wat telt maar het doel, u, uw tuin, uw leefomgeving, wij zijn het instrument daartoe.

Uw tuin is dus altijd maatwerk, mail of stuur daarom gerust u wensen waarop wij u een plan, advies of aanbieding op maat doen toekomen. Offerte's zijn vrijblijvend!!!

Stel eens u voor, u gaat naar een tuincentrum voor gerichte bemesting voor coniferen, buxus en gras, op het schap staan diverse soorten, kijkt en leest u niet goed komt u met 3 tot 4 pakken thuis, terwijl u het er mischien met één en een aanvulling al had afgekunt. Vandaar geen schappen vol met produkten bij ons, maar een etalage, de inhoud van de winkel bepaald u zelf, de inrichting van deze winkel zijn maatprodukten welke u thuis per mail ontvangt nav uw vraag.

In het leveringspakket, Bloemen en Planten, Advies en Ontwerp, Aanleg en Onderhoud, Bemesting- en Bestrijdingsmiddelen, Vaste Planten, heesters en bomen, Seramis- en hydrocultuur, Speeltoestellen, Blokhutten, Schuttingen en diverse andere tuinhout, Beschoeiingen en vele andere produkten. Binnen kort ook: zwembaden

Let op!!! voor bewoners-, inkoop- en kopersverenigingen van nieuwbouwhuizen en wijken hebben we een aantrekkelijk pakket van aanbiedingen.

Let op!! de verzendkosten zijn een indicatie, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden!!!!

Met vriendelijke groet,

Green Solutions

http://www.greensolutions.nl

 

 

 Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 5/21/2019 2:39:17 PM