De Zeepwinkel

 

Het geheim uit de Oriënt voor de verzorging van de huid en het haar.
Al meer dan 1000 jaren wordt in de stad Aleppo in Syrië de olijfoliezeep met laurierolie vervaardigd. Deze medicinale zeep, een zuiver natuurproduct, staat erom bekend, de huid zacht en veerkrachtig te houden. De zeep wordt vooral gebruikt bij een gevoelige, beschadigde of geïnfecteerde huid. Olijfoliezeep werd en wordt in de gehele Oriënt door vrouwen zowel als mannen zeer gewaardeerd. Inmiddels is deze zeep, welke gedurende een langdurig procédé ontstaat, ook in Europa en Amerika bekend geworden. Olijfoliezeep uit Aleppo is 100% plantaardig en totaal vrij van chemische en/of dierlijke toevoegingen.

Olijf laurierolie zeep uit ALEPPO

Het maken van zeep is in Aleppo een klassiek ambacht dat eeuwen terug gaat. De producent heeft in het Midden oosten, Azie, Frankrijk en Italie een uitstekende reputatie. De familie Zanabili maakt al 320 jaar puur natuurlijk zeep op basis van olijf- en laurierolie.
De ronde Oliva zeep is verrijkt met de essentiele olie citroen, munt, pijn, laurier en blackseed (Nigella sativa). De zeep is jaren houdbaar, gegarandeerd door de laurierolie, een sterke antioxidant. De blokken zeep worden traditioneel geheel met de hand gemaakt evenals de gastenzeepjes.

De Zanabili olijflaurierolie zeep ondersteunt de natuurlijke barriere functie van de huid die ons beschermt tegen extreme factoren als regen, wind, schadelijke straling van de zon. De huid is een vitaal deel van ons immuunsysteem en onze eerste bescherming tegen ziekte.

100% plantaardig, bevat geen synthetische stoffen, 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor ons milieu.
Laurier, heeft anti-septische, anti-bacteriele en anti-schimmel kenmerken. De laurierolie uit het blad van de laurier wordt vrijgemaakt door stoomdestillatie.  Voeg toe aan favorieten

Winkelwagen


Wijzigen | Bestellen 


Mogelijk gemaakt door gratiswinkel.nu. Disclaimer
Pagina gegenereerd op 5/19/2019 6:21:12 PM